Modulaire tafel

De tafel is een centrale plek in huis of bedrijf en mag daarom alle aandacht verdienen. De uiteenlopende doeleinden waar een tafel invulling aan geeft worden beantwoord in het ontwerp van deze unieke modulaire tafel, een tafel waarmee gepronkt mag worden! Richt hem in zoals u het wilt; niks is te gek! Met bijvoorbeeld natuursteen, een lectuurbak, bedrijfslogo, plantenbak, moestuin, wijnkoeler, tafel-vuur, elektriciteits-doorvoer, luxe lederen panelen en ga zo maar door.

 

Heeft u leuke ideeën en wilt u graag iets anders verwerkt in uw tafel, dan maak ik het graag! Kijk ook eens naar het speciaal ontworpen en robuuste brede onderstel waar het eikenhouten tafelblad elegant boven zweeft.

 

De modulaire tafel is in vele maten en kleuren leverbaar (vanaf 1 x 1 meter); een massief eikenhouten tafelblad is natuurlijk ook mogelijk! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Praktische info:

Tafel zoals bovenstaand heeft een lengte van 250 cm en hoogte van 75 cm. Het eikenhouten blad is 4 cm dik en behandeld met ultra matte lak. Het onderstel is gemaakt van dik staal en behandeld met blanke lak. 

 

 


Prijsvoorbeelden:

 

- Prijs bovenstaande tafel kaal (zonder panelen, incl. 4 eikenhouten tussenschotten):  €1177,-

- Lederen panelen 50 x 50 cm vanaf €150,- per stuk.

- Natuurstenen-tegels 50 x 50 cm bevestigd op houten panelen, vanaf €40,- per stuk.

- Prijs plantenbak, tafelvuur, lectuurbak, wijnkoeler, etc. op aanvraag.

 

Voor een perfecte passing in de tafel worden alle panelen exact gekalibreerd op dikte en breedte.

Bovenstaande artikelen zijn ook in andere maten leverbaar, ik kijk graag samen met u naar de  mogelijkheden.

 

Vraag vrijblijvend voor een offerte, via info@sjorsmouthaan.com